Skip to content
maj 1 / admin

Lexmark kommer til H12

Vi er så heldige at have Lexmark med som partner igen i år.

Det betyder at du, kære ryttere nu også har chancen for at få en kvalitets printer med hjem fra Rock Shox H12, for der kommer til at ryge et par Lexmark Pro915 over disken næste lørdag som lodtræknings præmier. Så hvis du  står og skal til at investere i nyt grej til hjemmekontoret så hold lige hestene og se om ikke du få en lirens printer med hjem fra H12.

Vi har modtaget følgene beskrivelse fra Lexmark

Lexmark Pro915 farve-All-In-One er et perfekt valg til hjemmekontoret eller små grupper. Med dens intuitive design og ekstra bakke (tilbehør) tilbyder printeren den fleksibilitet, du har brug for til effektivitet og produktivitet i én brugervenlig pakke.

Leave a comment
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/7/0/h12.dk/httpd.www/wp-content/themes/paperpunch_pro/comments.php on line 51