Skip to content
maj 10 / admin

App’en, Parkering og fredagshygge

Rock Shox H12 tror på internettet og smartphones, de er nok kommet for at blive…

Vi følger med i udviklingen og har naturligvis en “app” – den er net-baseret og meget nem at installere på din smart phone. Den kører fint på både iphone, android og Nokia mobile.

Gå til adressen: http://h12.irazer.com/ via din smartphone’s browser og aktiver “føj til hjemmeskærm”.

Så har du al vigtig information vedr. Rock Shox H12 lige ved hånden, inkl. resultat-formidling når vi når så langt..

Parkering til Rock Shox H12:

Vi har lavet en masterplan mht. parkeringen til H12, se venligst vedhæftede kort herunder

Vi går udfra at langt de fleste af jer kommer til Nødebo sydfra, og har lavet vores plan udfra denne iagttagelse. Når du kommer til Skovskolen sydfra af Nødebovej, skal du dreje til venstre ind på skolens område, følge vejen ca. 100 m. frem til aflæsningszonen. Her tømmer du bilen og kører bagefter “igennem” skolens område og drejer til højre ud Nødebovej og tilbage mod vores P-plads på den modsatte side af vejen. Vi har vores P-plads på en eng ned mod Esrum Sø.

Parkering er KUN tilladt, på de af os angivne områder, det er FORBUDT at parkere andre steder…!! Dette er af hensyn til udryknings køretøjer etc. Til rutefremvisningen var der et par stykker der valgte at parkere på en vendeplads for rutebiler, det er ikke alene dumt  men også mega ulovligt. FØLG ALLE ANVISNINGER FRA H12-CREW

Vi kan i værste fald blive nød til at få fjernet en bil der er ulovligt parkeret for ejers regning.

Fredags hygge..
Vi holder indskrivning på stævnepladsen på fredag fra kl 17.00 til 20.00 – samt åbning af ryttercampen. Her fordeles pladserne efter først til mølle.
Flere af vores Expo deltagere vil også være på plads fredag og Synergi Sport der kommer helt fra Århus vil åbne biksen allerede fredag eftermiddag. Så du kan shoppe SIS-energi og hjelme fra Catlike fredag og stå knivskarp ved start-stregen, lørdag morgen.
Leave a comment
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/7/0/h12.dk/httpd.www/wp-content/themes/paperpunch_pro/comments.php on line 51