Democykler til H12

On 4. maj 2015 by andreasa

Alice

H12’s Expo vil Traditionen tro være fyldt til bristepunktet med lækre nye produkter og ikke mindst en hel masse democykler fra forskellige brands. Til H12 har du mulighed for at sparke dæk på din drømmecykel og endda tage den med ud i skoven, så du rigtig kan teste grejet. (Husk en eller anden form for billed-id. Det plejer vores udstillere at sætte pris på når de skal låne dig en bike)

Til H12 har vi en ret enkel aftale med vores udstillere, de kommer med til vores fest og aflevere en fed præmie i døren, som vi giver videre til en heldig rytter sidst på dagen.

Herunder er kan du se hvilke cykler du kan teste til H12 og hvilke cykler vi trækker lod om til sidst.

 

Til H12 har du muligheden for at lære følgene brands meget bedre at kende:

 

Pronghorn: Du kan til H12 prøvekøre mountainbikes fra danske Pronghorn & vinde et PR6XC-100 fully-rammekit til en værdi af 10.000,-

 

Rose Bikes: Du kan prøvekøre forskellige modeller fra Rose Bikes og vinde gavekort til deres e-shop på Rosebikes.dk

 

Canyon: Du kan testkøre følgene modeller fra Canyon:
Nerve AL, Nerve AL 29, Spectral AL 29, Grand Canyon AL SLX  /CF / CF SL / CF SLX & Lux CF 29 .
Du har også muligheden for at vinde en Canyon Grand Canyon CF 5.9 carbon 29” hardtail.

 

Scott: Scott kommer med et stort værksted så du kan få fikset din cykel hvis du får defekt under H12, følgene modeller kan du teste: Scale RC 700 & 900 & Spark RC 700 & 900. Scott putter en Scott Scale 930 i præmiesækken, værdi 19.000,-

Principia: Ritter cykler har mekanikere med og democykler fra Principia. Du kan prøvekøre en Evoke i str. 17″ & 19″  Du kan efterfølgene købe democyklerne med 30% rabat.
Hovedpræmien til H12 bliver en Principia speck’et med det vildeste/letteste grej til en værdi af godt 30.ooo,-

 

Santa Cruz: Tall Boy, High Ball og Bronson er bare nogle af de modeller Santa Cruz har med på demo. Du har muligheden for at vinde et HighBall Stel til H12.

 

Superior: Democykler fra Superior ved Rex Cykler, du kan teste knivskarpe hardtail’s fra tjekkiske Superior til H12 og hvis du er rigtig heldig, hiver du en med hjem sidst på dagen.

 

Cannondale: 29er Bikeshop har et par Cannondale FSI’er med til H12 som du kan teste. De kører stærkt.!  Milton & Co. har også lovet at tage deres frække Cannondale MTB Tandem med på Expo, det er altså en oplagt måde at fordoble ens omgange til H12 og dermed styrke placeringen på resultat-listen… 😉  (det er så nok ikke helt lovligt, men tanken er sjov…)

tamdem

 

Læs mere om ALLE  vores partnere på H12’s partner side HER

 • H12 2015

  weeks
  -22
  -4
  days
  0
  -4
  hours
  0
  0
  minutes
  0
  -2
  seconds
  -3
  -8
 • H12 2015 Race day…

 • Nyhedsbrev


   
  Tilmeld Afmeld