Info

Til maj byder vi velkommen til den 8. udgave af H12 – Danmarks bedste mountainbikeløb.!

H12 i 2015 køres lørdag d. 9 maj fra kl 9.00 til 21.00. Ved Skovskolen i Nødebo.

Vi er stolte over, at have haft udsolgt til H12 de sidste 5-6 år og bruger dette som motivation til at gøre H12 endnu bedre næste gang. Vi er samtidig utrolig glade for al den opbakning vi mærker til vores race og knokler stenhårdt hele vinteren på, at gøre næste udgave af H12 til et skidegodt mountainbike løb..!

H12 er et cykelløb for alle rytter-typer. Alle kan være med, både nybegyndere og elite. De seneste år har vi haft et meget bredt felt til start, store dele af den danske mountainbike elite var mødt frem, det samme var en skøn blanding af motionister, nybegyndere og unge talenter. Det bliver det samme i 2015, alle er velkomne og vi har plads nok!

Hvorfor H12? Måske synes du at det er sjovt at dele en mountainbike oplevelse med en flok kammerater på et 4-mands hold, måske ligger udfordringen i at slå den rivaliserende klub, måske mener du at et 24 timers løb er lidt for langt eller måske er H12 bare den perfekte start på en sæson med flere langdistanceløb på programmet?

Uanset hvad, så bliver det en oplevelse for livet.!

Ruten og stævneområde

H12 afvikles i Gribskov med stævneplads ved skovskolen i Nødebo på denne adresse:

Skovskolen, Nødebovej 77 A, DK-3480 Fredensborg

Skolen, som ligger i den østlige del af Gribskov, et stenkast fra Esrum Sø, danner en spektakulær ramme for vores cykelløb og selve Gribskov danner grundlag for en smuk rute i afvekslende terræn. Vi forventer omgangtider i nærheden af den halve time for den hurtige rytter og 10-12 minutter mere for gennemsnits rytteren. Vi lover udfordringer nok til alle.

skovskolen

Overnatning og Camp

Igen i år kan vi tilbyde de gæster der kommer langvejs fra at tilkøbe overnatning på Skovskolen i Nødebo, 100 meter fra stævnepladsen. Der vil være mulighed for at leje både enkelt- eller dobbeltværelser. Så sidder du i f.eks. i Jylland og gerne vil deltage i Danmarks fedeste mountainbike løb, men ikke kan nå frem til starten lørdag morgen kl.9.00, så er her muligheden for at overnatte under “ordnede” forhold. Der vil dog være et begrænset antal værelser i udbud og de vil blive udlejet efter “først-til-mølle” princippet. skriv til: kontakt@h12.dk hvis dette er interessant for dig.

Prisen for et dobbeltværelse er 945 kr. Værelset er til rådighed fra fredag-søndag. Der er toilet og bad tilknyttet værelser samt dyner, sengetøj og håndklæde. Vi sørger for morgenmad lørdag.

Vil man lidt væk fra stævnepladsen kan man også vælge at overnatte på  f.eks vandrehjem i både Fredensborg og Hillerød under 10 km. fra stævnepladsen. Se mere HER  &  HER

Er du mere “Outdoor”-typen vil der som vanligt også være muligt at overnatte i telt på vores stævneplads. 

Det er også muligt at medbringe campingvogn som kan anbringes ca. 300 m fra stævnepladsen. Anvisning af plads sker af H12 officials. Bemærk det er først muligt at få campingvogn ind fredag kl.17!

Camp-området åbnes for rytterne fredag klokken 17.00 og her fordeles der efter “først-til-mølle” princippet. Alle telte og personlige ejendele som er på pladsen, inden fredag kl 17 vil blive fjernet. Vi kan desværre ikke tilbyde opsyn med udstyr natten fra fredag til lørdag, dette sker på eget ansvar. 

Chip og tidtagning

Vi benytter Ultimate som leverandør af tidstagning til H12. Vi anvender en USS Chip som vil være monteret på den nummerplade som alle ryttere skal køre med.  Alle nummerplader med chip udleveres ved indskrivningen og de skal selvfølgelig monteres og sidde på cyklen under hele løbet. Hvis du benytter dig af flere cykler er det derfor vigtigt at du flytter nummerpladen med over på den cykel du kører på. Fejllæsninger eller mangel på læsning af chip, som følge af forkert placering, modregnes ikke i resultatlisten. Chippen er en engangs chip og skal ikke returneres efter løbet.
Ultimate har udviklet en app til Ios og Android, som giver dig mulighed for live resultat formidling direkte på din smartphone eller tablet.
Se mere HER

Program og Indskrivning

Løbet starter lørdag d. 9 maj 2015 klokken 9.00 og slutter 12 timer senere klokken 21.00. Du SKAL være i mål inden klokken 21.00 for at få din sidste omgang med i regnskabet, kommer du for sent tæller den IKKE med..!

Indskrivningen og udlevering af startnumre.
Indskrivningen åbner første gang torsdag d. 7 maj hos 29er Bikeshop, Ordrupvej 112A, 2920 Charlottenlund fra kl 15-18. Derefter rykker vi til Nødebo og udlevere startnumre på stævne pladsen igen fredag d. 8 maj fra kl 17.00-21.00 og igen lørdag morgen fra 6.00-8.30 ligeledes på stævnepladsen. Hvis I har mulighed for at møde op torsdag eller fredag aften, vil det lette presset og gøre situation lørdag morgen noget mindre stresset. Ellers kom tidligt, indskrivningen lukker lørdag klokken 8.30 præcist. Det er naturligvis IKKE muligt at deltage, hvis I ikke er skrevet ind.

Vi har valgt, at rytterne ikke behøver at underskrive en ”ansvars-fraskrivelses-blanket” inden løbet, da vi mener det er indlysende, at det ikke er vores skyld, hvis I falder og slår jer.

Vi opfordrer alle til at køre efter evner og forhold.:!!

Det er tilladt at afhente start numre for andre i forbindelse med indskrivning.

Præmieoverrækkelse

Når alle ryttere er i mål og de værste røverhistorier er fortalt kan præmieoverrækkelsen begynde.  Her vil vi kortvarigt hylde vinderne i de respektive klasser og champagne propper vil flyve. Bagefter skal alle de fede lodtræknings præmier finde deres ejermænd. Vi trækker lod blandt alle deltagere ved H12 der har kørt mindst en omgang og reglen er, at man skal være tilstede på pladsen for at modtage sin præmie. Er du ikke tilstede vil præmien gå til den næste på listen.

Præmier

Der vil være præmier til top 3 i alle 6 klasser, samt lodtrækningspræmier til jer der ikke kører helt så hurtigt. Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer, som leverer alle de flotte præmier vi kan give videre til jer. Vi trækker lod om de fedeste præmier, så alle har lige stor chance for at vinde disse.

Antal & Pris

Vi udbyder 1200 pladser til salg fordelt på 100 solo ryttere og 275 stk.  4-mandshold.

Deltager antallet er sat ud fra hvor mange vi kan være på sporet. Vi prioriterer, at H12 skal være en hyggelig oplevelse for alle samt at der skal være plads til alle på pladsen og ikke mindst på sporet.

Prisen på et startnummer er 660 kr. – 2.640 kr. for et 4mands hold.

 

Fuld forplejning under løbet

H12 yder fuld forplejnings til vores deltagerne. Det vil sige, at der er frokost og aftensmad til alle ryttere. Al den energi drik i kan drikke samt gratis frugt og kaffe hele dagen. Det vil også være muligt at købe mad til venner, familie og hjælpere! Ud over mad, vil SIS – Science in Sport, være til stede på stævnepladsen hvor det vil være muligt at købe energiprodukter, hvis du går kold på sporet undervejs.

Solotelt

Der vil være et telt på 5×16 meter ud til ruten, hvor soloryttere kan have deres mad og drikke stående. Der er ikke plads til bagage! Teltet er kun for dem som deltager i soloklassen. Der vil være vand og energidrik tæt på teltet under hele løbet. Husk at tage en hjælper med, hvis du ikke selv har tid til at hente din mad, der er en lille spadser tur ned til f.eks. aftensmaden. Solo teltet vil stå ‘uden for ruten’ så din tid i teltet ikke tæller med i din omgangstid.

Toiletter og bad

Der vil være mobile toiletter fordelt på stævnepladen, samt pissoir til herrerne hvor vandet kan lades. Vær opmærksom på, at solo rytterne til en hver tid har førsteret til de opstillede toiletter. Der vil ikke være mulighed for et bad efter løbet, skal du bade, bliver det ‘etagevask’.

Parkering og aflæsning af grej

Aflæsning kan, om fredagen, ske meget tæt på stævnepladsen. Lørdag bliver mere travl, derfor kan private biler ikke komme helt op til stævnepladsen! Har du meget grej med, så kom fredag efter 17.00. Biler og campingvogne skal til enhver tid parkeres efter H12’s anvisninger. kontakt os gerne på kontakt@h12.dk hvis du kommer med en campingvogn eller bus. Så får vi lavet en plads til jer.

Sikkerhed

Som arrangør af H12 lægger vi stor vægt på at sikkerheden skal være i orden. Ruten er markeret så det ikke opstår tvivl om hvor den går, og på de kritiske stykker vil der være tydelig afmærkning. 12 timer på cyklen er lang tid, og det kan desværre ikke undgås at nogle kommer til skade. Derfor vil beredskabet igen i år være på plads. Hjemmeværnets samaritter stiller op med mandskab og deres mobile skadestue, hvor alle småskader kan behandles på stedet. Derudover vil de være klar til at rykke ud på ruten og hjælpe hvor det er nødvendigt. De kørende læger er også på plads igen i år. Det vil sige, at vi hele tiden har en læge kørende rundt på ruten og de stopper naturligvis hvis du ligger og roder rundt ude i krattet…

Skiftezonen

Vi forsøger os igen i  år med den nye skiftezone procedure som vi har valgt at kalde for Nordic24-modellen.

Det er et super enkelt set-up. Når man krydser målstregen møder man en chikane i form af et 180-graders sving og sagtner farten, for derefter at køre ind i skifte-zonen, stikker sin ventende makker et hånd-klask henover et dertil opstillet hegn, hvorefter den nye rytter kører ud på ruten og man selv kører af ruten. Soloryttere eller andre der skal have flere runder i træk, kan køre ud på en ny runde uden forhindringer.

Skift af cykel

Man må gerne udskifte cyklen under løbet, men kun når du IKKE er på ruten. Cykler som bryder ned på ruten, skal med i mål! Det er ikke tilladt at skifte eller låne cykel ude på ruten. Det er tilladt at reparere sin sin cykel på sporet eller modtage hjælp samt reservedele til dette på sporet. Husk at flytte nummerpladen med chippen hvis du skifter cykel!

Cykelvask

Hvis vejret er dårligt og vi får meget nedbør er det svært at undgå mudder på sporet, det har vi taget højde for i planlægningen. Vi sørger for en vaskeplads med højtryksrensere tæt på stævnepladsen.

Lys og lygter

Der kan godt blive mørkt i skoven sidst på dagen, i starten af maj. Så hvis du vil holde gennemsnitsfarten oppe anbefaler vi at have lys på hjelmen de sidste par timer.

Kort over H12’s Stævneplads

H12_PLAN

Skriv et svar

 • H12 2015

  weeks
  -22
  -4
  days
  0
  -4
  hours
  0
  0
  minutes
  0
  -3
  seconds
  0
  -1
 • H12 2015 Race day…

 • Nyhedsbrev


   
  Tilmeld Afmeld