Partnere

VORES  SAMARBEJDS PARTNERE I 2015

H12’s EXPO er legendarisk. Bestående af lige dele hardcore business og kræmmer marked er der altid noget at kigge på, udover det er der også altid en fantastisk stemning på EXPO til H12.

Vil du gerne være en del af H12 som sponsor eller deltage i vores expo, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til sponsor@h12.dk
___________________________________________________________________________________

Billede 3

Synergi Sport levere energi drik fra SIS, Science In Sport til alle ryttere, hele løbet igennem. Derudover vil Synergi Sport også være på Expo og vise/sælge produkter fra bla. SIS, Catlike og BMC Bikes. Verdensmesteren Julian Abselon’s foretrukne cykelmærke.www.synergisport.dk

___________________________________________________________________________________

 

GRIP GRAB går ALL IN på H12 og stiller med deres bundsolide MediaCrew der tager, for at sige det mildt, et hav af billeder i løbet af dagen, alle disse billeder bliver frit tilgængelige efterfølgene på adressen http://media.gripgrab.com
Hvilket sikre at du har det fede minde fra dagen til glas og ramme hjemme i værkstedet.!

Men GripGrab kommer også til H12 for at køre race og stiller med indtil flere hold der alle træder en ond pedal.

Passionen

GripGrab er baseret på en passion for sport, og drømmen om at skabe et sortiment af produkter, der gør udøvelsen af sport til en god oplevelse, uanset om det er koldt, blæser eller regner.
Vi dyrker selv en masse sport, og med vores skandinaviske rødder, kan du regne med, at vi ved hvad det drejer sig om.

Vores løfte

Komfort og beskyttelse af hoved, hænder og fødder er præcis hvad GripGrab står for! Vores mission er, at levere funktionelle, kvalitetsprodukter til en rimelig pris.

Produceret i samarbejde med forbrugerne

Vi sætter pris på den feedback vi får fra vores forskellige grupper af forbrugere: fra professionelle og dedikerede amatører til folk, som blot dyrker en aktiv livsstil. Idéer til forbedringer og udvikling tages altid med i betragtningerne, når nye produkter udvikles, og når eksisterende produkter forbedres.

www.gripgrab.com

___________________________________________________________________________________

ride4fun er helt igennem gennemsyret af aktive mountainbike – triathlon og landevejsryttere.

Vi er så passionerede, at vi selv deltager i mange af de store events, løb og Cups.  Vi vil ud og køre, så vi kan afprøve det udstyr og de cykler vi sælger. Derfor er vi bedre klædt på til at rådgive og vejlede vore kunder. Det er ånden bag ride4fun og Team ride4fun.

ride4fun er både en fysisk cykelforretning og en internetshop.. Vi har skabt en topmoderne butik med et afslappet miljø og servicemindet personale, der med det rette udvalg af produkter og know-how, har sat os i front på race, triathlon- og mountainbikefronten.

Butikken på Søborg Hovedgade 34 ejes og drives af partnerskabet Martin Hirsch og Roger Kormind. Roger er én af landets bedste Body Geometry Bikefitter og han har gennemgået de højeste uddannelsesniveauer inden for Specializeds bike fitting system og sammen med det specialuddannede personale er butikken blevet stedet, hvor man køber sin Specialized.  Martin har med sin mangeårrig erfaringer og indsigt i mtb, landevej og triathlon verden kunne vejlede og inspirere kunderne, der ønsker en dybere kendskab til vores cykler.  Ud over Specialized, har ride4fun, med stor tilfredshed, satset stærkt på topmærket Scott, som er at finde med et bredt udvalg af cykler i butikken.

Vi støtter ivrigt op omkring MTB sporten og er igen hovedsponsor på dette års ride4fun Dustcup og Slushcup. Vi arrangerer tillige Offroad MTB Duathlon løb (19.april 2015), temaaftener, events og kurser. Og så har ride4fun fortsat fokus på damer på cykler. Team ride4fun har en del ”Ladies” med på holdet , der kører mtb, triathlon og landevej.

ride4fun er ”no bullshit” butikken. Derfor er vores slogan: ”Cykler uden salgsgas”.

www.ride4fun.dk

___________________________________________________________________________________

RedStribeSanMiguelflaske33cl

Premium Beer Import A/S har importeret udenlandsk øl siden 1991, og er i dag blandt de førende ølimportører i Danmark. Det glæder os at kunne tilbyde øl fra nogle af verdens mest respekterede bryggerier. Vores produkter er nøje udvalgte og vi garanterer, at de alle er af højeste kvalitet. Det er vores mål altid at have en bred produktportefølje, så vi kan servicere vores kunder bedst muligt. Vi er altid på forkant med trends og efterspørgsel i Danmark, og kan dermed altid rådgive om hvilke produkter der passer bedst til den enkelte kundes behov.

___________________________________________________________________________________

 

 

SANTA CRUZ SIGNATURE RED 1500px kopi

GLÆD JER..!
SANTA CRUZ kommer til H12 i år.
Vi har fået hul igennem til Team Bertelsen over i det jyske og det er lykkedes os at lokke dem med til vores EXPO til H12.
Det betyder at det vil være muligt at prøvekøre et par udvalgte modeller fra Santa Cruz til H12 samt kigge nærmere på de lækre BOS-gafler som Bertelsen også er distributør af.
Det bliver en fræk Fransk/Californisk combo som vi glæder os helt enormt til at byde velkommen til H12
Santa Cruz er mærket Steve Peat, Josh Bryceland og Danny Macaskill kører på, og selv om de alle er britter er mærket altså ærke-amerikansk.! Hvis du af uransagelige grunde aldrig har hørt om Santa Cruz før, så smut lige ud forbi 29er Bikeshop og tag en snak Milton eller Casper, de er forhandlere af Santa Cruz her på Sjælland. Ellers tag et kig med HER
Til H12 har du mulighed for at vinde et Highball mtb-stel.

___________________________________________________________________________________

prong

Pronghorn Racing har en stor samling demo-cykler med til H12 så du kan prøvekøre deres spændende mountain bikes.

Vi kommer også til at udlodde et Pronghorn stel i løbet af dagen. Nærmere betegnet en PR6XC-100 fully-ramme til en værdi af 10.000,- !!!

For dem der ikke allerede ved det, så er Pronghorn Racing en dansk baseret producent af højt specialiseret high-performance Mountainbikes.

En Pronghorn fully ramme er nem at kende, de den har bagdæmperen placeret over overrøret. I følge Pronghorn har de udviklet den bedste og hurtigste suspension teknologi for Cross Country (XC) racing og har et worldwide patent på deres APLS-System (Anti Power Loss System)

Pronghorn ønsker at gøre hvert enkelt rammedesign perfekt og deres produkter er designet med et særligt fokus på hastighed og holdbarhed. De går ikke på kompromis ved at begrænse sig til, at udvikle smukke eller “multi-purpose ” cykler til det store marked her er det PERFORMANCE der gælder.  Pronghorn er navngivet efter den djævelsk hurtige gaffelbuk, på engelsk Pronghorn, der i naturen findes i det nordvestlige USA. En gaffelbuk udmærker sig ved at kunne løbe helt utroligt stærkt over lange distancer..

www.pronghornracing.dk

___________________________________________________________________________________

Isaberg_2

Isaberg Mountain Resort  skaber fantastiske rammer for en aktiv sommerferie eller forlænget trænings weekend med klubkammeraterne, og så ligger Isaberg kun knap 3 timers kørsel fra København.!
Til H12 har DU mulighed for at vinde en “ADVENTURE”-pakke til Isaberg, det er en pakke med overnatning for 4 personer i hytte og 2 valgfrie aktiviteter pr. person til en værdi af 2000 SEK.
(kan ikke bookes i højsæsonen, 1 juli – 16 august)

Isaberg har længe haft fokus på mountain bike og er værter for de svenske mesterskaber i Mtb XC i 2015, de bliver afviklet på en ny-anlagt 4 km. rundstrækning men der er mange flere spor at vælge imellem deroppe. Kvaliteten er altså  i orden, men udover de fede mtb-spor er der også et stort udvalg af andre muligheder at vælge imellem. Bla. kano el. kajak, tree-top adventure, vandreture eller måske en hurtig runde golf mens ungerne hygger på den kæmpestore eventyr-legeplads, mulighederne er mange..

Overnatning er heller ikke et problem, der er 72 hytter at vælge imellem samt en lækker campingplads. I den mere firma orienteret afdeling byder Isaberg på state-of-the-art konference faciliteter herunder mødelokaler, restaurant, bar, cafe og butikker.

Isaberg, the peak of southern Sweden.!

Isaberg.com

 

isaberg copy

___________________________________________________________________________________

Ribena_LOGO_inkl_tagline_HiRes

www.ribena.dk

___________________________________________________________________________________

 

Canyon_Schriftzeichen_schwarz_groß-Canyon_characters_black_big

 

 

PRØV DE NYE OG SPÆNDENDE CANYON CYKLER TIL H12
Som deltager ved H12 i 2015 deltager også i lodtrækningen om en Canyon Grand Canyon CF 5.9 carbon 29” hardtail! 

grand-canyon

 

 

Den nye Grand Canyon CF passer perfekt ind i vores velrenommerede carbon hardtail serier, og den gør Canyon carbon ekspertise nemmere tilgængelig end nogensinde før. Indvendig kabelføring giver 100% beskyttelse mod vind og vejr og sikrer optimale gearskift, samt giver cyklen et clean look. De markante farver fremhæver rammens glatte og flydende former. Hver fiber i denne cykel er designet til at optimere farten og effektiviteten for denne 29’er hardtail. Canyons innovative detaljer sikrer dig stivhed, komfort og optimal kraftoverførsel takket være vores Maximus Seat Tube, VCLS Teknologi og Canyon Through Axle.

Vi har optimeret geometrien for at få den bedste kraftoverførsel på flade stykker såvel som på hårde stigninger. Ved at sænke krankbokshøjden til at være under hjulakslerne, så opnår rytteren bedre stabilitet og derved øget selvtillid til at klare stejle og tekniske nedkørsler. De lette 29” hjul giver et markant bedre grip og garanterer let og ubesværet kørsel, så du kan opretholde den maksimale hastighed på sporet. Denne cykel er det ideelle valg, for dem der vil opgradere og mærke fordelene ved carbon hardtails. Grand Canyon CF er let, effektiv og den vil tage din cykling til det næste niveau.

Canyon er på Expo’en til H12 og du kan til H12 testkøre følgene modeller fra Canyon:

Nerve AL, Nerve AL 29

Spectral AL 29,

Grand Canyon AL SLX  /CF / CF SL / CF SLX,

Lux CF 29,

Vi ser frem til at hilse på dig.

 Besøg os på www.canyon.com
___________________________________________________________________________________
filmgear3d_289

FilmGEAR er din kilde til tekniske løsninger og udstyr til professionelle film-, tv-, foto-og event-produktioner.

I løbet af de sidste 15 år har vi haft det privilegium at levere alle former for materiel; lys, greb, lastbiler, generatorer, film scener osv. til mange medieproduktion indenfor tv og film.

Kontakt FilmGEAR udlejning når du har brug for udstyr til en medie produktion.

www.filmgear.dk

___________________________________________________________________________________

ProGold_Logo

Pro Gold er en serie af pleje produkter til din MTB’er eller Racer.
Pro Gold består af olier med MFR teknologi og  fås i en Xtreme og en normal.
Til H12 sponsore T-Bikes vores cykelvask og vi har derfor omdøbt den til Pro Gold Bike Wash.
Der vil være en række cykelpleje produkter fra Pro Gold som du kan teste til H12 og du kan smutte forbi Frank og T-Bikes på vors expo for en udførlig forklaring af Pro Golds kvaliteter..
Vi glæder os til at se skinnende og velsmurte kæder til H12.
OKO

OKO Puncture Free hvis du ikke ønsker at skifte slange på din cykel i skoven.

OKO Puncture Free er et “Tyre-sealant” som kan fyldes i slangen på alle slags cykler ikke kun MTB’en. OKO Puncture Free lapper huller på op til 4mm  imens du kører, så du aldrig når at opdage at du er punkteret.

OKO fås i 3 varianter, kom forbi T-bikes telt på Expo så laver vi en påfylding til en super H12 pris..!

Link til OKO HER

tbikes
___________________________________________________________________________________

logo-negativ-1500x1000px

SPONZ MTB CENTER

Sponz MTB Center
Er et nytænkende koncept der udelukkende arbejder med MTB.
Vores kundeløfte er  ”Hos Sponz MTB Center er der plads til alle.!
Vi har fokus på kunden og vi gør vores ypperste for at imponere dig, igen og igen og igen”
 
Hos Sponz MTB Center kan du:
·       Teste en lækker MTB inden du køber den
·       Bytte til nyt / købe en brugt MTB
·       Leje en MTB
·       Vaske din MTB efter endt tur
·       Finde et super lækkert sortiment af tilbehør og tøj
·       Booke en guidet tur
·       Afholde firmaevent
·       Hænge ud i vores lounge
·       …. Og meget mere
Kom forbi vores butik i Hillerød og oplev den fede stemning.
Se mere på www.sponzmtbcenter og følg med på vores facebookside HER

sponzmtbcenter.dk

Mere information om Sponz universet findes her:

Sponz.nu  //  Facebook  //  Sponzmtb.dk

___________________________________________________________________________________

 

Volvo XC60. ET MESTERVÆRK SET FRA ALLE SYNSVINKLER

Set udefra udstråler Volvo XC60 alt det, som Volvo står for i dag. En forfriskende dynamik, skandinavisk design og evnen til at stjæle billedet i byen og på landevejen. Set fra pladsen bag læderrattet kan du nyde den næsten uendelige liste af standardudstyr, der gør XC60 til en eksklusiv firmabil med et strejf af eventyr.
Kaster du dernæst et grundigt blik på detaljerne, kan du ikke undgå at bemærke den omhu, der præger alle varianter af Volvo XC60. Fra syningerne i læderindtrækket til lydsystem og klimaanlæg, der giver arbejdsdagen en ekstra dimension af kvalitet. Fra alle synsvinkler skiller modellen sig markant ud fra mængden.

VOLVO

___________________________________________________________________________________

29er Bikeshop står igen klar til at sørge for at du og dit hold kan blive ved med at blive ved.

Vi tager det meste af butikken med i skoven til H12, så du kan komme over til os og se vores herlige cykler fra Niner, Cannondale, Scott osv.

Vi er en lille hyggelig butik der gør alt for at du føler dig i gode hænder når du er ude og spørge til råds eller snusse inspiration til dig.

Kom endelig forbi på Ordrupvej 112, Charlottenlund, der er altid kaffe på kanden, og tid til en sludder om de nyeste og lækreste stumper der er landet.

Like” os på vores Facebook side – www.facebook.com/29erbikeshop, og følg med i vores gode tilbud

Mange hilsener
Casper & Milton
29er BikeShop

www.29erbikeshop.dk

___________________________________________________________________________________

Billede 17

 

 

Endura er kvalitets tøj fra det skotske højland, designet til det udfordrende klima på de Britiske øer og er kendt for funktionalitet til en fornuftig pris. Der er virkelig tale om Value-for-your-money når man snakker om Endura.

Endura er også til stede i det professionelle cykelfelt, på landevejen forstås,  Team Moviestar er klædt på fra top til tå af de gæve folk fra Skotland. Som mountain biker er det naturligvis det store udvalg af bla. Baggie-pants der pirer nysgerrigheden. kollektionen kan ses HER

Vi glæder til at se Endura på H12’s expo endnu en gang

www.endura.co.uk

_____________________________________________________________________________

 

Cykelmagasinet støtter H12 som mediepartner & præmiesponsor.

Cykelmagasinet er Danmarks førende cykelmagasin. Vi skriver engageret og vidende om alle cykelsportens facetter fra det tekniske stof over professionel cykelsport til motionsløbene. På cykelmagasinet.dk er vi først med de seneste cykelnyheder fra ind- og udland.

 ___________________________________________________________________________________

Sunshine_logo

Sunshine Distribution er en ny samarbejdspartner til H12. og en samarbejdspartner som virkelig bringer noget nyt på Expo til H12.

Nemlig beskyttelsesgear fra G-Form og nåå ja, også et par supersprøde cykler fra NINER Bikes samt en masse andet lir. Check deres website ud hvis du vil se hvilke brands de også går og roder med.

G-Form er ideelt for XC-raceren da det IKKE er beskyttelse i den gammeldags forstand med stive plasticskaller.

Istedet er G-form designet som slanke og smidige beskyttere, brugbart til al slags mtb. Beskytterne er lavet med intelligent skum, hvilket betyder at skummet er blødt og fleksibelt indtil det får et slag. Når du ryger ned bliver skummet hårdt. Jo hårdere slag, desto hårdere skum. Kig forbi på Expo og få en demonstration eller ring til Sunshine for at høre hvor du kan købe disse fede produkter, hvis du ikke kan vente til maj..Gform_logo

 

Niner behøver vel ikke rigtig nogen introduktion, det er supersprøde 29″ mountainbikes fra California…!

NINER-Logo

 

Sunshine Distribution

 ___________________________________________________________________________________

ritter_logo_sport_hvid

Ritter Cykler i Lyngby Storcenter kommer til H12 og tager det meste af butikken med.
Ritter har i år teamet op med Principia og du vil have muligheden for at prøve en af disse sprøde bikes på vores expo. Ritter Cykler og Principia  vil i fælleskab, når dagen er omme, udlode en toplækker køreklar Principia samlet med highrend produkter. Så der er noget at glæde sig til.

Ritter stiller også med meget kompetent hold af cykelmekanikere så du kan holde din bike kørende i alle 12 timer til H12.

Ritter Cykler

Principia_logo_12

 ___________________________________________________________________________________

Klüber Lubrication sponserer igen i år H12 med smøreprodukter under hele løbet! Uanset om det bliver knas tørt, 20 grader og høj sol, eller regnen står ned i stænger den H12 og mudderet når os til anklerne, vil din cykel ikke lide nød når det kommer til smøring af kæder, bevægelige dele og led, der vil nemlig være olie og andre lækkerier nok til alle. Klüber har sendt os flere kasser med lækre produkter, som vi stiller til fri afbenyttelse til alle I som deltager i H12.

Innovative tribologiske løsninger er vores passion, som bliver til gennem personlige relationer og samarbejde, der hjælper vore kunder til at blive succesfulde i hele verden, i alle brancher og markeder. Med vores ambitiøse teknologi og erfarne, kompetente medarbejdere har vi opfyldt de stadig stigende krav til, at udvikle avancerede og effektive højtydende smøremidler gennem mere end 80 år.

Produktet – Klüberbio CA 2-100 – vi leverer til H12 er specialt udviklet til udendørs anvendelse med rigtig god vedhæftningsevne, samt evne til at tåle høj belastning og er tillige bionedbrydligt.

Husk at smøre med Klüber inden løbet, så er du godt kørende 🙂

www.klueber.com

___________________________________________________________________________________

Billede 16

REX Cykler med butikker i både Helsinge og Helsingør er med til H12 endnu engang, og det giver god mening da Nødebo nærmest ligger lige midt imellem de to butikker.  Som nogle af Nordsjællands førende cykelbutikker går det hurtigt hos Rex og vi er stolte af at have dem med til H12. Rex tager udover lidt reserve dele og andre lækkerier også en mindre samling demo cykler med, så du kan få prøvet den fully der, som du går og drømmer om, eller de der nye 27,5″ hjul.

Hold også øje med team Rex cykler på sporet, rygtet vil vide at der er lagt op til en drabelig dyst til H12 imellem de to butikker om intern håneret etc.

www.rex-cykler.dk

___________________________________________________________________________________

Pedal & Co.-V3

Pedal&Co er en forholdsvis ny cykelforretning i kernen af Nørrebro. her bliver lagt vægt på kvalitet og ikke mindst æstetik.

Kig ind på Nørrebrogade 200, eller følg med på facebook. Der er altid noget spændende at kigge på som du måske ikke lige har set før. Pedal&Co. sælger bla. følgene brands: Pelago. Brompton. Brooks. Wald. Velo Orange. Fairdale. Niner. Bullitt. Bombtrack og massere af BMX.

 ___________________________________________________________________________________
scott_logo

Scott Sports blev etableret 1958 af amerikaneren Ed Scott og har gennem tiden præsenteret et utal af innovative produkter som har sejret i test & konkurrencer.

Kig forbi og prøv de samme modeller som dobbelt verdensmester Nino Schuter og Scott-Odlo MTB Racing Team kører på.

Test cyklerne består af Scale RC 700 & 900 & Spark RC 700 & 900.

Scale RC er hardtail race model i carbon, rammen vejer 960 gram og komplet cykel 8.60 Kg.

Spark RC er fully race model i carbon, ramme-kit inklusiiv bagdæmper vejer 1890 gram og komplet cykel 10.1 Kg.

Både Scale & Spark bliver produceret med 27,5” & 29” hjul – vi medbringer selvfølgelig begge dele – du kan læse og få inspiration ang. hjul størrelse her: http://wheelsizematters.scott-sports.com/

Scott glæder sig til igen i år at være en del af H12.

 ___________________________________________________________________________________

 

 

 

hasens_logo

 

Det kræver mod og stædighed at fremstille is i Danmark af den bedste kvalitet, af de bedste
råvarer, fed mælk og fløde, chokolade og nødder. Vi mener stadig at når det gælder nydelse
og oplevelser må der ikke spares på kvalitet.

Mælken er den vigtigste ingrediens i iskrem, og vanillen er sammen med mælken fundamentet
i den bedste vanilleflødeis. Hansens Vanilleblanding består af ca. 2000 vanillestænger
per kilo, vanillekornene er skrabet ud ved håndkraft. Når man får et indblik i
gode råvarers historie forstår man pludselig hvorfor de er bedre og dyrere end industrifremstillede
genveje.

Brøderne Eibye

Børn skal have kunne nyde is fremstillet af rigtig økologisk frugt. Altså rigtigt rigtige,
ikke den der med lavet af koncentrater … og aroma.
Hansens Pop og Hansens Solstang holder hvad de lover. Hansens nye frugtis er af øko frugtsaft
uden brug af aroma. Der er også masser af historier om safterne, men dem får I senere.
Vi håber at se Jer på mejeriet så vi kan fortælle flere historier fra de varme lande.

Anders og Rasmus Eibye, Hansens Flødeis.

www.hansens-is.dk

 ___________________________________________________________________________________

Rose Bikes deler din passion for cykling, og din entusiasme for alt cykelrelateret. Vores fantastiske service og uforlignelige udvalg af mærkevarer, gør det til en helt unik oplevelse at handle. Kik rundt, og se vores brede sortiment af produkter og services.

Vi kan trække på mere en 100 års erfaring, som gør os i stand til at garantere et højt kvalitetsniveau. Det hele startede i 1907, med en lille cykelbutik i byen Bocholt. Siden er Rose vokset til en virksomhed med mere end 250 ansatte, og har fast etableret sig i det internationale cykelmarked.

Kundetilfredshed er essensen af alt hvad vi gør.

Vores cykler er blandt de bedste på markedet. Denne opfattelse er blevet bekræftet af utallige cykelmagasiner. Disse magasiner tester jævnligt både service og kvalitet af den rådgivning som netbutikker giver.

Gentagne topkarakterer og testsejre er beviset på Rose’s ekstraordinære kvalitet.

Fordi vi bygger vores egne cykler, har vi en prisfordel, som gives videre til kunderne. Drag fordel af innovationen og de konkurrencedygtige priser. Vores mekanikere samler din drømmecykel, efter dine ønsker

___________________________________________________________________________________

Billede 14
FarOut – Fordi du kan

Siden 1988 har FarOut stået for: Kvalitet, Sikkerhed og Gode OplevelserFarOut er i dag at være den ledende udbyder af kurser og ture for enkeltpersoner, grupper, virksomheder, klubber med hovedvægten inde for sportsgrene som:
 • Havkajak
 • Klatring
 • Telemark
 • White water kajak
 • Mountainbike
 • Kano
 • AdventureSport

Dertil kommer et stort udbud af andre friluftsaktiviteter som:

Virksomhedsarrangementer, teambuliding, skoler, klubber, institutioner m.m.

FarOut aps er stiftet og drives dagligt af Jakob Hertz som du også vil møde på mange af vores kurser og ture.
Vi har yderligere en stabil stab af rutinerede instruktører der alle brænder alle for de sportsgrene vi dyrker, og bruger det meste af fritiden, på at padle, klatre, stå på ski og den slags aktiviteter. Det betyder at vi kender de områder vi holder kurser i til bunds. Vi ved hvilke forholdsregler der skal tages de enkelte steder osv.

Dette er med til at give et bedre kursus og er meget vigtig for at sikkerheden kan opretholdes på det niveau vi ønsker.

___________________________________________________________________________________

PagenLogo

 

Siden 1878 har vi på Pågen bagt med kærlighed. Det hele startede med et enkelt bageri i Malmø. Siden er det gået slag i slag frem til idag, hvor familien bag Pågen står i spidsen for ca 1400 ansatte og to store bagerier i Malmö og Göteborg.

Pågen er idag en international virksomhed med hele verden som handelsplads. Ikke mindst i de Nordiske lande er Pågen idag et veletableret brand med kendte og elskede produkter.

Her kan du læse mere om Pågen’s historie

www.pagen.dk

___________________________________________________________________________________

djuva ID black tagline rgb
Hjælp andre med at hjælpe dig – Et ID armbånd fra Djuva sikrer hurtig og præcis information om dig – Uheld sker!

ID er en god idè

Pludselig sygdom eller ulykke kan ramme os alle – og så er hurtig og korrekt information om vores identitet og helbred afgørende.

Derfor har vi lanceret Djuva – armbåndet, som på stedet giver førstehjælperen alle relevante oplysninger og mulighed for at kontakte pårørende øjeblikkeligt.

Alarmcentralen kan få præcis underretning og give anvisninger på den rigtige førstehjælp – og når redderne når frem, kender de allerede den pågældendes eventuelle sygdomme, medicinforbrug og allergier og kan straks påbegynde den optimale behandling.

Derfor er et Djuva – armbånd en rigtig god idé – og fås endda i mange smarte farver.

 

Djuva er især oplagt til:

Aktive sportsudøvere, der ofte færdes alene, som f.eks. motionsløbere, cykelryttere, hesteryttere, lystfiskere og jægere. Men også personer med f.eks. hjerteproblemer, blodtryksproblemer, diabetis eller epilepsi er oplagte brugere af Djuva.

___________________________________________________________________________________

Cykelmotion

Køb bladet gennem din motions-klub, hos din cykelforhandler, i kiosken eller tegn et abonnement på bladet her Cykel-Motion Danmark udkommer 4 gange årligt.  1. Februar 1. Maj 1. September 1. December Vi skriver om cykelmotion i et sprog der er for alle læsere.

www.cykelmotion.dk

___________________________________________________________________________________

SonnMedia

 

Billeder fra sportsevents, arrangementer, koncerter etc. …

sonnmedia.dk

___________________________________________________________________________________

St. Lyngby kran og container støtter H12 med bortskaffelse af affald.

st_lyngby_logo

http://www.storelyngbykranogcontainer.dk/

 

 

Comments are closed.

 • H12 2015

  weeks
  -22
  -8
  days
  0
  -4
  hours
  0
  -1
  minutes
  -1
  0
  seconds
  -3
  -7
 • H12 2015 Race day…

 • Nyhedsbrev


   
  Tilmeld Afmeld