Vi har kigget lidt på deltager listerne, og har også snakket lidt med vores sponsore om, hvor skarpe hold de regner med at stille op med til Scott H12.
For selv om Scott H12 er et motions arrangement, kan man jo godt køre stærkt og køre for at vinde..!

Ud over en masse gamle kendinge i både solo og 4-mands klasserne, noterer vi os, at vinderne de sidste 2 år, i klassen hvor der køres aller hurtigst – Herre 4-mands hold, også stiller til start i 2017.

Vi tænker her seføli på de lynhurtige gutter fra Sponz Mtb Center, som i år går under navnet “Team Amaton Sponz” og er blevet et DCU team.
Directeur sportif Søren Heissel fra Sponz Mtb Center fortæller os, at Team Amaton Sponz er en naturlig udvikling af det arbejde der tidligere er blevet lavet i centeret, med struktureret træning etc. En godt samarbejde med sponzorer omkring centeret, har gjort det muligt at løfte niveauet  til nye højder, og teamet har mange ambitioner for den nye sæson.

En ting er sikkert, drengene glæder sig til at fyre den af til Scott H12 (som er et af teamet’s erklæret sæson-mål) og forsvare 1. pladsen fra de 2 forrige år. Man kan vel sige at handsken er kastet og at resten af mtb-Danmark er budt op til dans. 🙂

Du kan følge team Amaton Sponz i deres træning og til løb via deres Facebook side HER og check lige Sponz Mtb center ud HER