15% H12 rabat på Mountainbike rejser

Weekendtur til Blekinge, der byder på super terræn og er perfekt til fx en tur med holdet.
Der ligger rigeligt med sprøde spor lige uden for døren til mange weekender og i forhold til fx Harzen byder Blekinge på langt mere singletrack med rigtig godt flow – og så kun 2 timer i bil fra Kbh!

http://www.outdoorplay.dk/shop/mountainbike-weekend-542p.html

Lang weekend i Norge
Norge er ny på mtb kortet, men jeg har kørt deroppe med jævne mellemrum siden sommeren 1989, hvor jeg første gang kørte krydsede Hardangervidda flere gange.
Terrænet er ganske teknisk, og alt kan ikke cykles, men der er rigtig mange super lækre spor med fantastisk flow – og så er naturen helt unik – på Fjeldet føler man sig rigtig på “ekspedition”

Eller sommerferie i de franske alper?
Her er XC uge ved vores SommerCamp. Et område der byder på noget af det fedeste XC terræn Alperne kan diske op med. I SommerCampen er der også muligheder for andre oplevesler end mtb.
Fx er der Familieuger hvor hele familien kan være med, AdventureUgen, hvis man gerne vil være sammen med andre uden børn og whitewater kajak kurser og ture. http://www.outdoorplay.dk/shop/sommerkurser-44s1.html

 

Endelig er der turene ved Chamonix i Frankrig.
Mtb tur rundt om Mont Blanc – En 5 dages tur rundt om Europas højeste bjerg hvor bagagen bliver kørt i bil fra sted til sted.
Enduro uge med udgangspunkt ved Chamonix – en super destination for enduro, med et utal af lækre singletracks og et effektivt lift og tognet til at hjælpe os op efter de lange nedkørsler.

http://www.outdoorplay.dk/shop/mountainbike-frankrig-55c1.html

Rabatkode: “H12”

PS. Rabatten gælder ikke for i forvejen nedsatte ture/kurser og kan ikke kombineres med andre rabataftaler eller mængde- og grupperabat

 

pastedGraphic.png