Det er jo ikke for sjov at vores race hedder Scott H12..

Men.. Når vi nu ikke kunne lokke Jenny Rissveds, Nino Schurter eller Thomas Frischnecht til at komme forbi i Nødebo og vise os hvordan en Scott mtb skal fyres af, ud af singletrack’et, så måtte vi jo finde på noget andet godt og tage til takke med det næst-bedste..

Og det er i vores øjne, at vi kan tilbyde ALLE deltagere og gæster til Scott H12 et massivt indblik i Scott’s formåen inden for mountain biking.

Der vil være cykel demo af langt de fleste modeller på Scott’s 2017 program – og derudover tilbyder Scott også et chill-out område hvor du tage en slapper i mellem dine omgange til løbet og så tilbyder Scotts dygtige mekanikere gratis mek-service for alle der kører på en Scott mountain bike…

Og så er der naturligvis også den store lodtrækning til sidst på aftenen, efter at vi har kørt race i 12 timer, her glæder vi os helt utrolig meget til at forære en heldig deltager en Scott Scale til en værdi af 25.000,- Dkk.


(Reglerne til vores store gave lodtrækning sidst på aftenen er i øvrigt helt utrolig enkle.
Du modtager sammen med dit startnummer en lap med dit startnummer og navn på.
Denne lap afleveres til os i løbet af dagen og til sidst når alle vinderne er blevet hyldet, trækker vi lod om vores største præmier.
Man SKAL være til stede på stævnepladsen for at modtage sin præmie.!
Er man ikke det, trækker vi en ny vinder..)