Klaus Nielsen, tidligere Dansk mester, OL deltager og med en palmares der vidner om et hav af sejre i mtb xco og maraton har meldt sin ankomst til Scott H12.

Vi har en mistanke om, at Klaus har gået rundt nede i Køge og funderet lidt over hvordan han kunne lave lidt rav i den, til vores race på lørdag. Og så ringede han til sine team kammerater Benjamin Justensen og Anders Bregnhøj og spurgte om de havde planer for weekenden.
(Her kan vi lige afslører at Benjamin, ligesom Klaus også er tidligere Dansk mester i mtb og Nordisk mester i Maraton.
Anders, aka. young gun  er pt. landsholds rytter og Red Bull Atlet)

Han har sikkert spurgt dem om noget i retning af, om de havde lyst til at køre om kap mod de forsvarende dobbelte H12 mestre, Sponz-Amaton drengene og så seføli resten af rosset. Det havde de.. og nu ser det ud til at vi har noget af et hundeslagsmål at se frem til på lørdag. Selv om H12 mest er for sjov, og der hverken er UCI point eller en VM udtagelse på spil, kan man jo godt køre for at vinde.. 😉

Nu har den kvikke læser nok opdaget, at Klaus mangler en rytter for at stille med et fuldt 4-mands hold, og selv om at de kører hurtigt nede på Køge-egnen er 3 imod 4 i 12 stive timer måske alligevel lige skrapt nok, så der arbejdes pt. på at finde en 4. rytter til holdet.
Her har Klaus holdt kortene tæt inde på kroppen, men der går rygter om at han stiller med en kvindelig rytter på sit 4-mands hold, bare lige for at give Sponz drengene en chance for at følge med.. 😀

Klaus Nielsen er til hverdag indehaver af cykel butikken Giant Bikelife i Køge og skriver om sin hverdag som familiefar, selvstændig og elite racer på sin blog her: www.klausnielsen.com

Link Service: Giant Bikelife  –  Klaus Nielsen Blog