Fredag går vi igang med at bygge stævneplads, expo, rutemarkering osv.

Vores udstillere på expo ankommer også fredag og vores samarbejdspartner på energi, Synergi Sport, har fortalt os, at der allerede fredag aften vil være knald hamrende gode tilbud på bla. geler og energi barer fra SIS -Science in Sport. Men også på Catlike sko og cykel hjelme og på tøj fra PROVIZ – reflective clothing.

Og selv om vi tilbyder gratis energi drik til hele dagen til Scott H12 kan man jo godt få brug for lidt stærkere varer og her har du altså muligheden for lige at lave lidt sidste øjebliks panik shopping, til skarpe priser, så du er sikker på at have et ordentligt lager af geler og energibarer til det store slag lørdag. 😉

Catlike behøver vist ikke nærmere introduktion, hvis du har fulgt lidt med i landevejs cykling så er det bla. de hjelme som en at feltets mest vindene, og lirens, ryttere har på knoppen – ja vi tænker seføli på Valverde..

Proviz er et nyt brand på det danske marked og har nogle fantastisk anvendelige produkter hvis du godt kan lide at træne efter at solen er gået ned. Billedet herunder illustrere hvordan du ser ud, hvis du træner på en mørk landevej og bliver ramt at et par billygter. Det er vilde sager.. 😉

Link Service:  Synergi Sport  –  SIS  –  Catlike  –  Proviz