Jakob Hertz fra Far Out / Mountainbike rejser.dk tilbyder alle deltagere til Scott H12 25% rabat på alle mountain bike ture der bestilles hos ham til Scott H12 på lørdag, det er da et tilbud der er til at forstå..!!

Jakob er selv en ivrig mountain biker og kender alle de listige spor i både Danmark, Sydsverige, Norge og de Franske Alper. Find ham på vores Expo og tag en snak med ham om hvad I kunne tænke jer, så kan Jakob helt sikkert skrue et tilbud sammen der matcher både evner, ambitions niveau og pris leje – og så gør det jo ikke noget, at du sparer momsen hvis du lukker aftalen med Jakob under H12.. 😉

Men mange års erfaring som outdoor instruktør i både mtb, klatring, havkajak etc. er Jakob Hertz og hans team din perfekte sparringspartner, hvis I skal på eventyr uden for de lokale spor..

Se meget mere lige her: mtb-rejser.dk