Vi kan, i de næste par uger løfte sløret for flere nye sponsor samarbejder frem mod næste års udgave af Scott H12.

Vi starter med at fortælle, at en meget trofast udstiller på expo er med ombord på H12 skuden igen i 2018.

Canyon kommer.! og med sig har de en større demo flåde af de nyeste mountain bikes fra Canyon, både fully’s og hardtails, og alt muligt andet spændende. Vi kan også allerede nu afslører, at der samtidig er hoppet en lækker ny hardtail fra Canyon ned i lodtræknings puljen, så nu kan endnu en glad deltager til Scott H12  tage en ny sprød race-maskine med hjem.!

Canyon har de sidste par år været team-cykler for pro holdet Team Topeak Ergon med blandt andet en hvis Herr Alban Lakata på holdet, deraf billedet herover..
Alban Lakata er ikke en ikke en Herr Hvem som helst. Oksen fra Østrig, eller bare “Albanator” blandt venner, er noget af et udholdenheds monster. 3 gange verdensmester på maraton distancen og indehaver af hurtigste tid på Leadville100-ruten, måske hans Canyon cykel har gjort alt det muligt.. 😀

www.canyon.com