Skip to content
nov 25 / ClausA

Nye rammer…

Foto kilde: mathiasmn

Som vi har skrevet tidligere vil 2012 udgaven af H12 blive afholdt ved Skovskolen i Nødebo kun 30 min. kørsel fra København. Skovskolen er beliggende i det smukkeste natur mellem Esrum sø og Gribskov og giver nogle unikke muligheder for at afholde et stævne som H12. Skovskolen er til daglig ramme for uddannelse, kurser og rådgivning indenfor skov-og naturområdet. De kan tilbyde noget nær perfekte rammer for det setup som vi ønsker at tilbyde vores deltagere i H12. Vi kommer til at anlægge stævneplads på en stor eng hvor tidstagning, Expo-område, madtelte og campingområde vil blive placeret samlet. Stævnepladsen ligger lige op af Gribskov og her mener vi lige op af – 5 meter fra stævnepladsen starter skoven og hermed alt det sjove! Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at anlægge en spændende og udfordrende rute som I har været vant til de foregående år i H12.

For de deltagere som måtte komme langvejs fra kan vi denne gang tilbyde at leje et værelse på skovskolen. Der vil være mulighed for at leje enkelt- eller dobbeltværelser. Så sidder I ovre i Jylland og gerne vil deltage i Danmarks fedeste mountainbike løb, men ikke kan nå frem til starten lørdag morgen kl.9.00, så er her muligheden for at overnatte 100 meter fra stævnepladsen. Der vil dog være et begrænset antal værelser i udbud og de vil blive udlejet efter først-til-mølle princippet.

Skulle vi mod forventning opleve mudder så er vi også dækket godt ind med et professionelt setup. Vi har fået adgang til skovskolens normale vaskeplads som anvendes til rengøring af deres materiel. Den vil på dagen være omdannet til cykelvask med højtryksspulere fra Kärcher, som er en af vores samarbejdspartnere.

 

Så få samlet et hold nu og vær klar ved tasterne den 12.december 2011 kl.12 når tilmeldingen åbner og køb årets julegave til jer selv.