Skip to content
maj 7 / admin

Jeres sikkerhed, vores største prioritet

Når nu man invitere over tusind ryttere med i Gribskov må man også tage et par forholdsregler, det gør vi ihvertfald fra Rock Shox H12 side..!

For det første har vi som sædvanligt bedt de flinke mennesker fra hjemmeværnets samaritter tjeneste komme og hjælpe med at lappe jer sammen hvis i kommer til skade.

Det hedder vist “sanitets tjenesten” inden for militæret, buttom line er at det er top kvalificeret personel de stiller med..!!  I er i trygge hænder med dem på stævnepladsen.

Derudover har vi også et hold kørende læger med til Rock Shox H12. Lægerne kører race ligesom alle jer andre, på et 4mands hold. Men de har lovet at stoppe hvis i ligger og roder rundt på sporet og har brug for hjælp.. ;o)

Vi har ydermere staioneret vores eget personel på udvalgte steder langs ruten, så vi kan, til hver en tid, for hjælp frem i skoven hvis uheldet er ude, hurtigt og effektivt.

Til at hjælpe os med at holde styr på hele har vi fået assistance fra LMR-Serrvice der udlejer og sælger højt ydende radio udstyr. læs mere om hvad de kan tilbyde her.

 

Leave a comment
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/7/0/h12.dk/httpd.www/wp-content/themes/paperpunch_pro/comments.php on line 51