Skip to content

Partnere

LISTEN OVER SAMARBEJDS PARTNERE I 2012, mange er med igen i 2013

Uden partnere og sponsorer, ville H12 ikke være mulig. Her følger en liste over de virksomheder og brands som i 2012 gør Rock Shox H12 til Danmarks bedste Mountain bike løb. Både for deltagerne men også for de mange sponsorer, som f.eks. igennem vores 12 timers expo, får mulighed for at vise deres produkter frem.

Vil du gerne være en del af H12 som sponsor eller deltage i vores expo, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til sponsor@h12.dk

___________________________________________________________________________________

Cycle Service Nordic CSN, tidligere Sram Nordic, er vores navnesponsor og søger for at du har muligheden for at tage en fed lodtræknings præmie med hjem. Derudover stiller CSN også med deres mekaniker bus på løbsdagen der yder gratis første hjælp til din cykel hvis du får defekt. Reservedele skal du dog selv betale for. Rock Shox leverer overlegne mountain bike gafler med fokus på kvalitet og vægt.

Cycle Service Nordic ApS er nordisk distributør af cykelkomponenter fra SRAM og det nordiske SRAM DSD center (Dealer Service Direct).

Cycle Service Nordic er repræsenteret med kontorer i Danmark, Norge og Finland.

Vores primære leverandør er SRAM, som forsyner cykelbranchen over hele verden med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for Urban, MTB og Race som indvendige gearnav, affjedrende forgafler, bremsere, kranksæt, gearkomponenter, hjul m.m.

SRAM er i dag en af verdens største og mest innovative leverandører af cykelkomponenter med +1000 ansatte, egne fabrikker i Taiwan og Kina og en Ârlig omsætning på mere end $150 MIO.

Under SRAMs paraply finder du ogs varemærkerne ZIPP, ROCKSHOX, AVID og TRUVATIV.

Ud over produkter fra SRAM indeholder vores sortiment også produkter fra andre producenter bl.a. lygter fra Spanninga, olie- og smøremidler fra Muc-Off samt dæk fra Hutchinson.

Vores kunder er professionelle cykelhandlere, -producenter og -grossister. Vi har derfor intet salg til forbrugere.
Mere information:

info@cycleservicenordic.com
www.cycleservicenordic.com

_________________________________________________________________________________________

Cykelmagasinet støtter Rock Shox H12 som mediepartner & podiesponsor.

Cykelmagasinet er Danmarks førende cykelmagasin. Vi skriver engageret og vidende om alle cykelsportens facetter fra det tekniske stof over professionel cykelsport til motionsløbene. På cykelmagasinet.dk er vi først med de seneste cykelnyheder fra ind- og udland.
 
www.cykelmagasinet.dk

_________________________________________________________________________________________

Synergi Sport og Science in Sport levere al den energi drik der skal til for at holde dig kørende i 12 timer. Vi tænker at hvis det er det er godt nok til  “Der Panzervagen” Mr.Tony Martin og Cannonball Cavendish. ja så er det også godt nok til jer. Synergi vil være på stævnepladsen til H12 og have gode tilbud på både SIS og Catlike produkter

_________________________________________________________________________________________

 

ODLO & Deuter har været med til H12 lige fra starten og er selvfølgelig med igen i år. Hvilket vi er rigtig glade for. Odlo og Deuter står nemlig for nogle af de bedste produkter på udstyrsfronten…!

Odlo producere teknisk beklædning af utrolig høj kvalitet til de fleste udendørsaktiviter, bla. mountainbiking. Hvis du følger med i langrend eller skiskydning har du måske de norske herrer og damer i det fede ODLO tøj der.

Deuter er deutsche qualitet fra Oberhausen i Bayern. Deuter producere bla. fede rygsække og hydrationspacks til dine episke togter.

Til maj vil vi udlode et hav af sponsorpræmier fra disse 2 fede brands. Glæd Jer…!!

I mellemtiden kan i læse mere hos impotøren her: www.ditlevsport.dk

____________________________________________________________________________________________________

LMR Service ApS er forhandler af Kenwood, Motorola, Vertex Standard,
Icom & Niros radioer til både professionelt og privat brug.
Vi har stor erfaring med implementering af kommunikationsudstyr i store og
små virksomheder, samt hos privat, og bistår med alt fra ansøgning om frekvens,
levering og kodning samt daglig brug og meget mere.
Vi:
Jeppe Kristiansen & Keld Carlé
har tidligere været ansat hos
LMR Radiosystemer A/S,
Februar 2009 startede vi
LMR Service ApS 
Formålet:
Vi vil sikre jer, samt nye kunder kompetent rådgivning,
salg og service på radiokommunikationsløsninger.
Vi ønsker at være jeres troværdige samarbejdspartner
inde for trådløs radiokommunikation og altid være
konkurrencedygtig på pris og servicekvalitet.
Ønsker du demo eller service af kommunikations udstyr, er du velkommen til at kontakte os! 

LMR Service ApS på Stamholmen 193A i Hvidovre.
Tlf.: 70 33 15 15 
-Vi ser frem til godt og varigt samarbejde.LMR Service – pålidelig kommunikation, når det gælder!
____________________________________________________________________________________________________

Er du klar til H12? Er din cykel?
Hvis ikke, så kom ned i 29er Bike Shop på Ordrupvej 112A i Charlottenlund. I uge 15 har vi bl.a. tilbud på:

Shimano XT 9 eller 10 SP kassette og kæde + montering
Normal pris kr. 1.100,-
Åbningspris kr. 650,- inkl. montering

High5 drikkedunk med 2 gel og 3 Zerotabs kr. 30
High5 4:1 EnergySource 1,6 kg
Normalpris kr. 449,-
Åbningstilbud kun kr. 260,-

Like” os på vores Facebook side – www.facebook.com/29erbikeshop – og få del i disse og andre gode åbningstilbud.

Mød os også på vores demo stand til H12, hvor du kan prøve en Niner Air 9 Carbon og en Niner JET 9.Vi prøver også at få nogle fede 29ere med fra Giant, som I kan prøve.
Ud over det har vi hjelme med fra POC og svedundertrøjer fra norske Aklima, og selvfølgelig nogle gode tilbud på dagen.

Hvem er vi?
Vi er MTB entusiaster, der rider med på 29er bølgen og vi vil have flere med på de store hjul. Vi slår dørene op for en butik fyldt med lækre cykler fra Giant, Niner og Yeti.
29er Bike Shop åbner lørdag den 7. april kl 10.00 på Ordrupvej 112A i Charlottenlund med masser af gode tilbud. Kom ind i butikken og få gode råd om valg af cykel.

Vi glæder os til at se jer.
Pedal Damn It!!

Mange hilsener
Milton
29er Bike Shop

____________________________________________________________________________________________________

Vi er så heldige at have Lexmark med som partner igen i år. tjek deres hjemmeside for meget mere info

www.lexmark.dk

Det betyder at du, kære ryttere nu også har chancen for at få en kvalitets printer med hjem fra Rock Shox H12, for der kommer til at ryge et par Lexmark Pro915 over disken næste lørdag. Så hvis du  står og skal til at investere i nyt grej til hjemmekontoret så hold lige hestene og se om ikke du får en lirens printer med hjem fra H12. ;o)

Vi har modtaget følgene beskrivelse fra Lexmark

Lexmark Pro915 farve-All-In-One er et perfekt valg til hjemmekontoret eller små grupper. Med dens intuitive design og ekstra bakke (tilbehør) tilbyder printeren den fleksibilitet, du har brug for til effektivitet og produktivitet i én brugervenlig pakke.

____________________________________________________________________________________________________

GripGrab / Expo 2012
Til Danmarks (og Nordens) største 12 timers mountainbikeevent hører selvfølgelig også danskernes foretrukne cykelhandsker og tilbehør! GripGrab sponserer igen i år H12 med lækre præmier fra vores helt nye 2012 kollektion af cykelprodukter. Når du ikke giver den gas på ruten, vil der også være mulighed for at besøge GripGrab på vores stand i Expo området, hvor du har mulighed for at se alle de lækre produkter og få en forsmag på 2012 vinterkollektionen. Vi glæder os til at se dig.

Siden starten i 2000 har GripGrab været toneangivende i Danmark indenfor cykelhandsker og tilbehør. Alle produkter udvikles i et teamwork mellem aktive sportsfolk på alle niveauer. Vores udviklingspartnere spænder lige fra professionelle til motionister. Fælles for dem er, at de stiller store krav til deres udstyr. Derfor kan du forvente lidt ekstra fra ethvert GripGrab produkt!

_________________________________________________________________________________________

Rex Cykler kommer til Rock Shox H12 og tager bla. en toplækker ramme med fra RockMachine som vi kan sende hjem sammen med en heldig rytter sidst på dagen.

Rex cykler er en af nordsjællands største og mest seriøse cykelhandlere med et bredt sortiment inden for både Mtb og Landevej. Med butikker i både Helsinge og Helsingør  ligger Rex Cykler også lige midt i H12 land så derfor er det jo også bare naturligt at have Rex og Crew med til H12.

RockMachine er et brand Rex cykler har arbejdet sammen med gennem en årrække, til H12 vil du kunne stifte bekendskab med de sprøde carbonrammer fra denne producent og endda have muligheden for at vinde et eksemplar.

Rex cykler er klar d. 12 maj..

 

_________________________________________________________________________________________

Vi har indgået et samarbejde med løbet MTB-enkeltstarten, det vil sige at i på lørdag har mulighed for at vinde et par startnumre til dette fine løb i St. Dyrehave. Der ligger flyers i jeres velkomst pose og vi har fundet en video på nettet der giver et fint indtryk af løbet som er kendt for masser af singletrack — det er nice..!!!

_________________________________________________________________________________________

 

JK Skilte og Reklame blev etableret i 2009 og med mere end 20 års erfaring i skiltebranchen garanterer vi en professionel og sagkyndig rådgivning og skiltefremstilling.
Vi råder over et moderne produktionsanlæg til fremstilling af alt lige fra skilte, tekster, logoer til større printopgaver. Vi tilbyder alt i moderne skiltning med og uden lys i alle materialer og udfræsede bogstaver og logoer samt forhandlinger med kommunernes arkitekter.

Bag JK Skilte og Reklame står et dedikeret ægtepar, der garanterer en personlig service fra rådgivning til det færdig resultat. I samråd med kunden udtænker vi den bedste løsning for kunden og produktet. Som et mindre firma lægger vi stor vægt på den personlig service og vores fornemmeste opgave er at sikre vores kunders tilfredshed. Vi er desuden fleksible mht. Arbejdstider, så vi kan rykke ud til hasteopgaver både aften og i weekender.

JK Skilte og Reklame er Sjællands bedste og billigste skiltefirma!

_________________________________________________________________________________________

Kärcher kan optimere din rengøring – så du både sparer vand, strøm og kemi.
Sammen med Skovskolen er der sørget for den bedste vaskeplads, så du slipper for at stå i vand til anklerne. Uanset om det er støv eller mudder er Kärcher klar til at rengøre til H12 2012.

_________________________________________________________________________________________

Klüber Lubrication sponserer H12 med smøreprodukter under hele løbet! Uanset om det bliver knas tørt, 20 grader og høj sol, eller regnen står ned i stænger den 12. maj og mudderet når os til anklerne, vil din cykel ikke lide nød når det kommer til smøring af kæder, bevægelig dele og led, der vil nemlig være olie og andre lækkerier nok til alle. Klüber har sendt os flere kasser med lækre produkter, som vi stiller til fri afbenyttelse til alle I som deltager i H12.

_________________________________________________________________________________________

FMstillads er et stilladsfirma, der har speciliseret sig i alle former for stilladssystemer. Endvidere har vi en afdeling med vikarservice der hjælper med opsætning og nedtagning af andres stilladser. Vi er 15 ansatte – alle med min. 5 års erfaring, – og alle med en håndværksmæssig baggrund. Levering af specialtelte!

_________________________________________________________________________________________

Frugt.dk  er en af Danmarks største leverandører af frisk frugt til bla. skoler og erhverslivet og vil d. 12 maj levere masser af dejlig frisk frugt til vores ryttere.

Gennem ugentligt udbud udvælges årstidens bedste frugter og sorter, hvorefter sortiment sammensættes så variation, farvesammensætning og smag går op i en højere enhed. Se mere på vores hjemmeside www.frugt.dk hvor du kan få et godt overblik over hele vores sortiment.