Skip to content

Klasser & Priser

 

KLASSER & PRISER

H12 kan enten køres solo eller på et 4mands hold.

I Solo rækken har vi en herre og en dame-klasse.

I 4-mands hold kører vi i herre, dame, mix og Under16.

Herre og dame-klassen giver sig selv. Mix-klassen skiller sig ud ved at mindst én af rytterne skal være af et andet køn end resten af holdet. Altså 3 herre, 1 kvinde. etc.  Under16 er vores ungdoms række. Her skal ALLE rytterne på holdet være UNDER 16 år på løbsdagen, lørdag d. 12 maj 2012.

 

Prisen på deltagelse  i H12 er 600,- pr. rytter.

600 kroner for et solo ridt.

600 kroner pr. rytter på et 4-mandshold = 2.400,- for et helt hold.

Det med småt:

Hvis du bliver forhindret i at deltage, gives pengene ikke retur! Du er dog velkommen til at sælge din billet, og få rettet navnet på deltagerlisten.

Rediger team info
Du selv adgang til at redigere navnene på dit hold. Når du tilmeldter dig, får du en mail med en URL, gennem hvilken du kan rette alt relevant info. Sælger du din billet, kan du videresende mailen med info og URL til den nye ejer. Vi retter ikke information. Det skal du selv gøre det gennem tilsendte mail, derved sikre vi at kun ejerne af hold retter info. Vi kan ikke med sikkerhed vide om det er ejeren af et hold som mailer os med ønsker om ændringer, derfor vil vi kun gensende dig din mail, skulle din computer være brændt, solgt eller stjålet siden tilmeldingen, men vi retter altså ikke.