Skip to content

Tilmelding

Tilmeldingen åbner onsdag den 12. december klokken 12.00. Tilmeldingen sker ved at benytte nedenstående link, som sender dig videre til vores leverandørs webside.

linket er først aktivt d. 12/12 kl 12.00

Tilmeldingen er ”først til mølle”, der er et fast antal billetter, når de er solgt er tilmeldingen lukket for 2013, og den vil ikke blive åbnet igen.

 

TILMELDING H12

FORDELINGEN AF BILLETTER 2012:

I alt 250 stk. 4-mandshold & 100 stk. solo pladser.

I 2011 & 2012 blev enkelte klasser udsolgt på få timer, så det er en god ide at sidde klar ved computeren onsdag d 12. december. I som har præmier og gavekort fra 2012, bedes læse nederst på denne side omkring hvordan I skal forholde jer.

Når du har tilmeldt dig, modtager du 2 mails fra “Ultimate Sports Service”. En kvittering på købet, samt en mail med information om hvordan du ændre dine personlige informationer frem mod løbet. (Hvis en holdkammerat eksempelvis blive syg, og der derfor skal et nyt navn på startlisten.) Sælger du din billet, er det også denne mail som køberen skal have, så vedkommende kan opdatere holdet med den rette information. Du behøver altså ikke kontakte H12 eller Ultimate Sports Service hvis en billet skifter ejer! Tjek dit spam-filter, hvis du ikke modtager mails efter din tilmelding.

*De reserverede billetter (i hold og solo) er til for at sikre, der altid er billetter til de mindre klasser, selv om herre rækken hurtigt bliver udsolgt. Billetter og hold reserveret til Dame, Under16 og Mix, kan ikke konverteres til herrerækken, det nytter altså ikke at købe et sådan hold / billet, hvis herre rækken bliver udsolgt.

LEVERANDØR AF TID: ULTIMATE SPORTS SERVICE

Ultimate Sport Service har i 15 år leveret præcise resultater og en bred vifte af services til Danmarks største og bedste motionsarrangementer. Ultimate Sport Service er specialister indenfor motionsløb, cykelløb, MTB og triathlon, men har også erfaring indenfor andre sportsgrene.

Det store norske marked for MTB er de senere år vokset enormt og dette sammen med Ultimate Sport Service som totalleverandør til online tilmelding, tidtagning/resultatservice og supportprodukter. Denne store erfaring kommer i disse år de danske MTB-kunder tilgode, idet der nu leveres præcise resultater live til MTB rytterne – både på Internet, opstillede PC’er og som noget nyt med SMS straks efter passering af mållinien.

 

Indløsning af præmie fra 2012

De af jeg som har præmier i form af gratis starter til 2012 udgaven af H12, kan allerede nu få jeres navne på startlisten, I behøver altså ikke sidde klar foran computeren, når vi åbner for tilmeldingen den 12. december.

Send en mail til: Kontakt@h12.dk med følgende info:

1.    Jeres holdnavn fra 2011
2.    For og efternavn på holdlederen
3.    Mobilnummer til holdlederen
4.    E-mail til holdlederen
5.    Holdnavn
6.    Klasse