Skip to content
maj 12 / admin

Tak for i år..!

H12 crewet

Team Hustler siger tak for i år

Så fik vi sparket Rock Shox H12 over rampen endnu engang.

Vi er selv ret tilfredse med årets udgave, vejret kunne ha’ været bedre, men heldigvis var det da ikke helt åndssvagt.

Da det endelig begyndte at klare op ud på eftermiddagen blev de smil, jeg har kigget på hele dagen kun større.

Kære ryttere og H12-krigere, af hjertet tak fordi I gider at bruge en dag i skoven sammen med os. Det er vi rigtig glade for!

Resultater:

Resultater for dette års Rock SHox H12 kan ses her: RESULTATER – H12-2012

Lost’n’Found:

Der blev fundet forskellige sager ved oprydningen af stævnepladsen. Er der noget du mangler, så send en mail til jimmyschakow(at)me.com og vi kigger i bunken.
Vi beholder tøjet maj måned ud, så ryger det til genbrug. Diverse effekter holder vi på lidt længere.

Billeder og film:

Hvis du har lagt billeder fra H12 online, må du meget dele dem med os. Send os linket til dem på kontakt@h12.dk

Ris eller ros

Vi vil gerne gøre H12 endnu bedre. Har du ris, ros eller forslag til forbedringer af næste års H12, så skriv en kommentar herunder. Det vil vi sætte stor pris på.

Næste års H12…

Husk, at vi kører forhåbentlig på samme sted igen til næste år. Datoen bliver lørdag d. 4 maj 2013. Startnumrene ryger til salg d. 12/12 2012 kl 12.00

Herlige H12 Hilsner
Team Hustler

8 Comments

Leave a comment
 1. Schønberg / maj 13 2012

  Skakke – dine fotos er for fede .. vi vil se flere !!!

 2. Poul Kornerup Lauridsen / maj 13 2012

  Tak for et godt løb! Det var et glimrende arrangement. Dog lige tre forslag til forbedringer for solo-rytterne:
  1. Ur! Jeg kunne ikke noget sted på ruten se, hvad klokken var…
  2. Et mærke på lægen a’la det ‘S’, som N24 brugte sidst. Der er fedt at kunne identificere de andre solo-ryttere ude på ruten.
  3. Mad i solo-teltet. Evt servering i teltet i en time fra 17 – 18.

  At sporet var så overdrevet fuld af rødder, må skoven tage på sin kappe.
  Tak igen!

  • andreasa / maj 14 2012

   Hej Poul
   Selv tak
   Et ur ud mod rytterne havde været ideelt, Ultimate havde kun taget et med.
   “S”‘et på læg’en er faktisk en gammel H12 opfindelse, den er desværre lidt (meget) vejr-afhængig og da flere og flere af specielt solo rytterne begynder at køre med kompressions strømper tror jeg vi skal opfinde en anden måde at identificere solo rytterne på.
   Mad i solo teltet er bestemt en mulighed, men hvis man vil undgå for lange pauser til H12 bliver man nok nødt til at have en personlig assistent med til løbet, vi har som arrangør en hel del at se til på dagen.
   Mvh.
   Andreas / Rock Shox H12

 3. Casper / maj 14 2012

  Kanon H12 – Tak til Hustlerne!!!
  Fedt stævneområde. Godt med soigneur i soloteltet, som hele tiden sørgede for at vand/energi/frugt var fyldt op. Super med vandslangen, som lige kunne tage det værste mudder ud af bagskifter/krans.
  Ruten og opmærkningen kunne man ikke klage over. Jeg synes faktisk det var en kanon rute, og godt at den var lang, så sporet ikke var så fyldt op. God kombi mellem singletrack og grusstier, man kunne lige nå at forpleje på grusstierne ind i mellem.

  Selvom der var langt ned til aftensmaden, gjorde det ikke noget, fordi der var åbent indtil kl. 2130. Og fedt at det var inde i kantinen, så man lige kunne få varmen efter 12 timer på cyklen i samme sæt tøj:-)

  Fedt løb, godt organiseret. Jeg skal helt klart indløse en billet d. 12. december.

 4. Torben / maj 14 2012

  Hi Hustlers

  Tak for et godt arrangement og god stemning hele dagen. Måske en smule bedre styring af trafikken til og fra aflæsning om fredagen. Fedt at ruten var så lang at man ikke klumpede sammen. Dog må jeg sige at jeg var rigtig træt af at køre på rødder da dagen var omme.
  Vi ses 4.maj
  Torben

 5. Rasmus / maj 14 2012

  Tak for et godt løb. I forhold til tidligere år var jeg dog ikke helt så imponeret over skiftezonen, hvor der var stor forskel på hvor ens cykel stod. Hvorfor ikke lave skiftezonen så alle skal gennem hele stykket med cykler ligesom det plejer at være. Men fedt at der var et spor for dem der kørte solo eller flere omgange i træk, hvor de ikke skulle af og trække.
  Jeg synes også speakningen var dårlig. man skulle ikke langt væk fra tårnet før man ikke længere kunne høre noget som helst, og er da fedt at kunne følge med selvom man er nede i sit telt.
  Resultatformidlingen haltede også en del. Der var dårligt net så det var vildt svært at loade siden til resultater på sin telefon. Jeg synes der manglede et par computere på pladsen så man kunne tjekke resultater uden at bruge telefon. Og på den hjemmeside som ikke var for telefoner var der ikke noget link til resultater, så ens familie der sidder der hjemme og gerne vil kunne følge lidt med havde svært ved at finde dem.
  Så var der vist ikke mere brok herfra, men som altid er h12 jo et fedt løb med god stemning 🙂

 6. Søren Prien / maj 14 2012

  Tak for – endnu – et super duper pivfedt arrangement, som osede af overskud hele vejen igennem. Det er simpelthen en fornøjelse hver gang!
  Men, og et lille men skal der jo være, jeg synes, ruten var for lang. Jeg har fuld forståelse for, at I har forlænget den for at skaffe plads på sporet. Fair nok. Og der var heller ikke trængsel derude. Langt fra. Faktisk var det lige før, det blev lidt ensomt nogen gange.
  Mit hold blev ramt af to sidste øjebliks afbud, så vi endte med kun at køre to mand på holdet, så personligt fik jeg kørt rigeligt på cykel i lørdags, men nogle af de andre hold, vi delte telt med, var fredelige motionister, der kørte 11 omgange. Og pga. de lange omgange betød det, at adskillige ryttere kun fik kørt to omgange. Resten af tiden sad de i vådt cykeltøj og småfrøs. Og de følte sgu ikke helt, at de havde været med i et 12 timers løb.
  Så hvad med omgange på fx 10 km. Tror I ikke, det er nok til at undgå kø på sporet og stadig holde gang i den der vi-skifter-hele-tiden-rytme, som er noget af det fede ved et langt stafetløb?
  Som sagt et fantastisk løb, vi er glade, vi kommer igen næste år etc. etc, men…

 7. Søren / maj 18 2012

  Et overall godt arrangeret løb, specielt synes jeg solorytternes isolerede zone fungerede godt, godt tænkt! Dejligt med en lidt længere rute, i hvert fald som solorytter, kan godt se problematikken som beskrevet på holdene.

  Jeg kører gerne igen næste år og bringer her nogle bemærkninger/betragtninger efter mange timer i sadlen:

  Lad os begynde med slutningen, det er ganske lang tid at vente på podier og lodtrækning når man skal være i mål senest kl. 21.00. Det gør at langt de fleste ryttere, både solo og hold, har været i mål i flere timer når man først begynder med podierne efter kl. 22. Selv var jeg i mål som solorytter kl. 20.20 og kunne ikke nå en omgang mere, dermed ventede jeg i knap to timer – tålmodigheden slap da også op, så jeg kørte hjem da jeg havde frosset længe nok. Det må kunne planlægges bedre med den (gode) tidstagning der er.

  Ruten var i den mere krævende del af ruter, hvilket mange (hold)ryttere ikke kunne håndtere, jeg så mange styrt og mange der måtte trække fordi der var for stejlt eller glat. Min anbefaling er derfor at I tilstræber at lave en rute der er knap så krævende af hensyn til bredden af motionister, det er trods alt os der er flest af.

  Startloopet var ikke langt nok, i modsætning til det skrevne ovenfor var der kø. Jeg stod ca. 3/4 nede i feltet ved start og der var flere steder kø på de første km., hver gang der var singletrack eller det gik op af bakke måtte vi trække.

  Håber vi ses næste år, tak for en dejlig dag i skoven!

Leave a comment
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/7/0/h12.dk/httpd.www/wp-content/themes/paperpunch_pro/comments.php on line 51