Skip to content
dec 12 / ClausA

Endelig mandag…

Så blev det endelig mandag og tilmeldingen til næste års H12 blev skudt igang kl. 12 præcis. Der var rigtig mange der sprang frokosten over i dag og sad klar ved tasterne for efter 10 min. havde vi solgt mere end 600 pladser!!! I skrivende stund er der kun 21 4-mandshold tilbage, så det er ved at være sidste chance hvis I skal med til H12 2012.

Vi havde lidt problemer med tilmeldingen til MIX klassen da der blev meldt udsolgt efter 15 hold. Heldigvis havde rigtig mange af jer læst på lektien og set at de 15 hold kun var et minimum, og tilmeldte jer herreklassen i stedet. Vi skal så nok ændre jeres klasse manuelt her i løbet af et par dage, men er der noget der ikke stemmer så skriv en mail til kontakt@h12.dk Bemærk at rytterdata, adresser osv skal I selv ændre ved at logge ind i Ultimate’s system som beskrevet i den mail som I modtog efter jeres tilmelding.

Dem af jer som har gavekort som I gerne vil have indløst bedes sende en mail til ovenstående mailadresse så vi kan få jer oprettet i systemet.