Skip to content
dec 13 / admin

Rock Shox H12 er (næsten) UDSOLGT..!!

Wauw.. det gik stærkt. Rock Shox H12 er så godt som udsolgt på under 24 timer..!!!

Der er et par enkelte pladser tilbage i Dame Solo, men ellers må vi melde alt udsolgt.

Vi hviler dog ikke på laurbær bladene, men arbejder naturligvis videre på at lave Danmarks bedste Mountain bike løb til maj.

Sponsor aftaler begynder at falde på plads, og når juletravlheden har lagt sig, vil vi i det nye år begynde at præsentere jer for, hvad i kan forvente jer af næste års Rock Shox H12. Så bookmark sitet her:  www.h12.dk og kig jævnligt forbi for at være fuldt opdateret.

Når vi nærmer os maj, vil der naturligvis komme MEGET mere info omkring selve dagen og alle de praktiske detaljer som indskrivning, parkering, forplejning etc.

I er også altid velkomne til at kontakte os på mail: kontakt@h12.dk hvis i har spørgsmål vedr. løbet til maj, og på sponsor@h12.dk hvis sponsering af Rock Shox H12 i en eller anden form lyder interessant. Følg også med på vores facebook-side, hvor der vil være masser af aktivitet frem til d. 12 maj.

Husk, at ændringer i forhold til deltagere på hold osv. sker gennem Ultimate, jævnfør den mail I modtog i forbindelse med tilmeldningen til Rock Shox H12.

 

RIGTIG GOD JUL OG GODT NYTÅR fra hele H12 – og gid det snart var maj..

One Comment

Leave a comment
  1. Jan D / dec 15 2011

    Som det fremgår andet steds er der stadig få hold-pladser for både ungdom og damer.
    🙂

Leave a comment
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/7/0/h12.dk/httpd.www/wp-content/themes/paperpunch_pro/comments.php on line 51