Skip to content
jan 29 / admin

ROCKSHOX, Vores hovedsponsor

 

ROCKSHOX er H12’s hovedsponsor og vi er rigtig glade for vores samarbejde med Cycling Service Nordic der leverer ROCKSHOX og hele SRAM’s produktlinie til det nordiske marked.

ROCKSHOX leverer flere fede lodtræknings præmier til den store lodtrækningsfest d. 12 maj.

Cycle Service Nordic ApS er nordisk distributør af cykelkomponenter fra SRAM og det nordiske SRAM DSD center (Dealer Service Direct).

Cycle Service Nordic er repræsenteret med kontorer i Danmark, Norge og Finland.

Deres primære leverandør er SRAM, som forsyner cykelbranchen over hele verden med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for Urban, MTB og Race som indvendige gearnav, affjedrende forgafler, bremsere, kranksæt, gearkomponenter, hjul m.m.

SRAM er i dag en af verdens største og mest innovative leverandører af cykelkomponenter med +1000 ansatte, egne fabrikker i Taiwan og Kina og en årlig omsætning på mere end $150 MIO.

Under SRAMs paraply finder du også varemærkerne ZIPP, ROCKSHOX, AVID og TRUVATIV.

Ud over produkter fra SRAM indeholder vores sortiment også produkter fra andre producenter bl.a. lygter fra Spanninga, olie- og smøremidler fra Muc-Off samt dæk fra Hutchinson.

Deres kunder er professionelle cykelhandlere, -producenter og -grossister. Der er derfor intet direkte salg til forbrugere.
Mere information:

info@cycleservicenordic.com
www.cycleservicenordic.com

 

Leave a comment
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/2/7/0/h12.dk/httpd.www/wp-content/themes/paperpunch_pro/comments.php on line 51